• Verlengde Ooyerhoekseweg 16, 7207 BJ Zutphen
  • 0575 - 540147
  • info@rsschildersgroep.nl

Historie.

RS Schildersgroep B.V.: Hoe het was en in 2003 begon.

Wij schrijven augustus 2003: Schildersbedrijf Liebrand V.O.F in Eefde en A.W. Schooltink Schilders- en Behangersbedrijf in Warnsveld, sinds jaren (Liebrand 1981 en Schooltink 1965) vertrouwde namen in de regio. Niet in de laatste plaats door de deskundigheid en jarenlange betrokkenheid van hun mede-werkers. De respectievelijke eigenaren werden, gezien hun leeftijd, geplaatst voor een probleem: "Hoe kunnen wij voor opvolgers zorgen, zonder dat de continuïteit in gevaar gebracht wordt en geleidelijk afbouwen op een manier zoals wij dat zelf willen?" De oplossing was snel gevonden: beide bedrijven gingen samen verder onder een nieuwe directie, de heren H. Rouw en E. Spikker.
Sinds 1 augustus 2003 bestaat de RS Schildersgroep B.V.


Maart 2005:
In nauw overleg met de nabestaanden heeft de RS Schildersgroep schilders- en afwerkingbedrijf Nederhoff B.V. te Eibergen, middels een overname, in de organisatie mogen verwelkomen.


April 2006:
F.W. van Bosheide V.O.F. schilders- en behangersbedrijf in Voorst staat al 156 jaar garant voor duurzaam schilderwerk, beglazingswerkzaamheden en wandafwerkingen. Ook bij dhr. van Bosheide speelt het probleem van opvolging. Na oriënterende gesprekken bleek al snel dat de fundamenten van zijn bedrijf nauw overeenkomen met die van de RS Schildersgroep. Ook bij dhr. van Bosheide speelde heel nadrukkelijk de vraag: Als ik een stap terug doe, hoe gaat het dan met mijn werknemers? Allemaal zeer loyale medewerkers met een jarenlange staat van dienst". De geschiedenis van 2003 herhaalt zich en dat was ook de oplossing voor dhr. van Bosheide.
Dat de naam "RS Schildersgroep" niets aan duidelijkheid te wensen over laat is zeker. Maar goede namen gooi je niet weg. Wij zijn er dan ook trots op dat wij de namen van de oud-ondernemers aan onze organisatie mochten verbinden. Voor u een vertrouwd begrip en voor ons een eer om onze organisatie die vertrouwde uitstraling mee te mogen geven.

Toekomst en opleiding.

RS Schildersgroep B.V. : Het investeren waard.

Zonder goede professionele medewerkers heb je geen toekomst. Daarom steekt de RS Schildersgroep veel tijd en energie in opleidingen. RS Schildersgroep werkt intensief samen met het Schilders Vakopleiding Zutphen, lerende opleiding voor jonge mensen.


Jonge mensen komen binnen als leerling, dat is het begin. Werken en leren is een goede combinatie op weg naar aspirant-gezel om vervolgens het gezel-diploma te behalen. Aspirant-gezel is volgens de RS Schildersgroep een vereiste. En dan zijn er nog de echte doorzetters en vakidioten die gaan door voor het hoogste, de titel meesterschilder. De RS Schildersgroep prijst zich gelukkig, wij hebben ze; de doorzetters en "vakidioten".


Mensen zijn zich bewust van hun toekomst, de RS Schildersgroep motiveert, en biedt ze een loopbaan. Niet zomaar een baantje. De RS Schildersgroep stimuleert, geeft perspectief en de mogelijkheid om in het vak te groeien. Dat is goed voor mensen maar ook voor het bedrijf. Vakmensen die zelfvertrouwen uitstralen en weten waar ze mee bezig zijn en deze positieve ingrediënten naar u als opdrachtgever kunnen overbrengen; dat geeft vertouwen. Daarom is investeren in opleidingen een must.

Volg RS Schildergroep B.V. nu ook op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Onze locaties

RS Schildersgroep B.V.

Kantoor: Verlengde Ooyerhoekseweg 16
7207 BJ Zutphen

Liebrand Schilderwerken
Eefde
0575 - 540147

Schooltink Schilderwerken
Warnsveld
0575 - 523409

Hasselo Schilderwerken
Haarlo
0545 - 261246

Van Bosheide Schilderwerken
Voorst
0575 - 501406

Soer Schilderwerken
Lochem
0573 - 258801

Peters Schilderwerken
Vorden
0575- 553999