• Verlengde Ooyerhoekseweg 16, 7207 BJ Zutphen
  • 0575 - 540147
  • info@rsschildersgroep.nl

Over ons.

Nieuw en toch vertrouwd: samen verder.

De RS Schildersgroep is een bedrijf dat gedegenheid en kwaliteit vanzelfsprekend vindt en daarmee een uitstekende reputatie in de markt heeft verworven. Wij bedienen een grote klantenkring in de zakelijke en particuliere sector in de regio's Eefde, Warnsveld, Voorst en Eibergen maar ook daarbuiten. De RS Schildersgroep is gespecialiseerd op het gebied van klein en groot onderhoud, restauratie, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing. Maar, enkel allrounder zijn op technisch gebied is anno nu niet meer genoeg.

Opdrachtgevers werken met budgeten Zij wensen maximaal rendement en inzicht. De RS Schildersgroep BV maakt dat waar middels een volledig transparant kostenpatroon onderbouwd met een heldere technische omschrijving. Voor opdrachtgevers is dit dé oplossing. Opdrachtgevers en facilitair managers die deze heldere manier van calculeren en uitvoeren reeds hebben ontdekt zijn te vinden in talloze sectoren zoals scholen, stichtingen, vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, particulieren, vereniging van eigenaren en aannemers. Beheersing van kosten is één, maar ook kwaliteit, milieu en veiligheid, hoe hoog men de lat ook legt, alles valt of staat uiteindelijk bij de uitvoering. Een niet te onderschatten schakel zijn goede medewerkers. Daarom zijn we trots op onze vakmensen, ware professionals met liefde voor het vak. Vakmensen met de kunde om vakwerk leveren, dit vanzelfsprekend vinden en hier veel plezier aan beleven, maar ook "oog" hebben voor milieuproblematiek en veiligheid op de werkplek en in de directe omgeving. Alleen dan is het mogelijk de uitdaging aan te gaan en de eisen van vandaag voor te blijven.

Door al het geweld van kostenbeheersing en kwaliteit mag niet worden vergeten dat het oog ook wat wil. Het geven van kleuradvies is daarbij belangrijk. Kleuren kunnen een object compleet opfrissen, een andere uitstraling geven.

Volg RS Schildergroep B.V. nu ook op social media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

Onze locaties

RS Schildersgroep B.V.

Kantoor: Verlengde Ooyerhoekseweg 16
7207 BJ Zutphen

Liebrand Schilderwerken
Eefde
0575 - 540147

Schooltink Schilderwerken
Warnsveld
0575 - 523409

Hasselo Schilderwerken
Haarlo
0545 - 261246

Van Bosheide Schilderwerken
Voorst
0575 - 501406

Soer Schilderwerken
Lochem
0573 - 258801

Peters Schilderwerken
Vorden
0575- 553999