"Dankzij jarenlange expertise en passie in onze branche garanderen wij kwalitatief resultaat van het onderhouds- en schilderwerk."

Binnenschilderwerk voor uw woning

Is uw woonkamer, keuken, slaapkamer of andere ruimte toe aan een frisse uitstraling? Zijn er door de jaren heen verkleuringen, barsten, blaasjes of krassen ontstaan. Het aanpakken van het binnenschilderwerk van uw woning kan verschillende redenen hebben. Voor RS Schildersgroep maakt het niet uit wat de reden is, het belangrijkste voor u is dat er aan uw wensen en behoeften wordt voldaan. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Uw lokale schilder voor al uw (binnen)schilderwerkzaamheden, denk hierbij aan kozijnen, raampartijen, deuren, ornamenten, trappen, plinten en natuurlijk het sauzen van wanden en plafonds.  Wilt u uw wand bekleden met een behang naar keuze of vliesbehang, ook dit behoort tot de mogelijkheden.

01

Afspraak op locatie

Wij komen graag persoonlijk bij u langs op locatie om alle wensen en mogelijkheden door te nemen.

02

Voorstel en offerte op maat

Op basis van uw wensen en onze calculatie maken wij een gedegen advies en een passende offerte.

03

Perfect schilderwerk

Tevreden met de offerte en gaat u voor zekerheid? Dan gaan onze vakmensen bij u aan de slag!

Offerte ontvangen of een afspraak maken?

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.


  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

  Bel ons: 0575-540147 of neem contact op.

  Waarom is binnenschilderwerk noodzakelijk?

  Net als buitenschilderwerk heeft ook binnenschilderwerk een beschermende functie. Daarom dient de verflaag en het kitwerk in goede conditie te zijn, dit zorgt er namelijk voor dat uw woning, dus ook de buitenzijde, beschermt is tegen vocht, schimmels en bijvoorbeeld slijtage.

   

  Door het gebruik van de douche en de verwarming ontstaat er vocht in uw woning, daarnaast zorgt ook koken voor waterdamp. Om ervoor te zorgen dat deze vocht niet in uw materiaal gaat zitten is een beschermende verflaag en goed kitwerk van cruciaal belang. Wij helpen u hier graag mee verder.

  Is uw woning ook toe aan perfect en professioneel schilderwerk?
  Neem vrijblijvend contact met ons op.