"Doen wat beloofd wordt, vertrouwen en een heldere communicatie is de basis voor een langdurige relatie."

Kwalitatief schilderwerk aan uw (bedrijfs)pand, monument of kantoor.

Het langdurig borgen van de kwaliteit van gebouwen of woonhuizen, dat is planmatig onderhoud. Dat kan eenvoudig of complex schilderonderhoud zijn, maar middels ketenvorming ook het renoveren van een complete wijk. RS Schildersgroep heeft voor elk type project een passende oplossing.

Uw wensen als opdrachtgever staan centraal en met deze gegevens schrijven we voor u een plan op maat. Bijvoorbeeld doormiddel van een meerjarenonderhoudsplan. Een meerjarenonderhoudsplan geeft inzicht in de kwaliteit nu en de gewenste kwaliteitsnorm in de toekomst. Kort samenvattend, helderheid in het beschermen, verduurzamen en verfraaien van uw (bedrijfs)pand, monument of kantoor.

Voor welke soort organisaties werkt RS Schildersgroep B.V.?

Een greep uit onze zakelijke relaties

Offerte ontvangen of afspraak maken op locatie?

Vul hieronder uw (bedrijfs)gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.


  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw (bedrijfs)pand?

  Bel ons: 0575 - 540 147 of neem contact op.

  Bedrijfspand laten schilderen

  Een meerjarenonderhoudsplan helpt u doordachte keuzes te maken als het om achterstallig onderhoud gaat, maar het helpt ook kostenbeheersing in ontwikkelingsfases en renovatieplannen te creëren. Onze manier van planning kan tot wel 30% minder kosten opleveren als de gangbare onderhoudskosten. Kies voor budgetzekerheid en een langdurige relatie.

  Het plan begint allereerst met het in kaart brengen van uw specifieke wensen en behoeften, samen stemmen we een volledig plan met u af gericht op beschermen, verfraaien en verduurzamen van uw (bedrijfs)pand, monument of kantoor. Middels planningen, heldere communicatie en een reportage houden wij u goed op de hoogte.

  VVE

  Vertrouwen en betrouwbaar zijn, dat is één van de belangrijkste waardes van RS Schildersgroep. Een goede, eerlijke en overzichtelijke communicatie is daarbij van essentieel belang. In onze heldere transparante offerte en werkwijze is dit terug te vinden. Voordat we beginnen met de werkzaamheden wordt er een, volledig beeld van de benodigde werkzaamheden geschetst. Op basis van de geschetste werkzaamheden wordt er een kristalhelder plan voor de uitvoering geformuleerd. Dit wordt de wensen en behoeften van uw VvE afgestemd om zo op een perfect plan op maat voor uw VvE te komen. Met  kwaliteit, service en garantie. op het schilderwerk streven we naar een langdurige samenwerking. Vaak ontstaat uit deze samenwerking een op maat en op lange termijn gericht onderhoudsplan. Met als doel: verzekerd zijn van een optimale staat van onderhoud van de woningen in de VvE.

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw (bedrijfs)pand?
  Maak kennis met onze expertise: wij helpen u verder.