"Met vele monumentale panden in ons portfolio en vakspecialisten in ons team, hebben we alle expertise in huis om alle verschillende houtrotproblemen vakkundig te repareren. "

Houtrot reparatie

Voor het uitvoeren van houtrot herstel werkzaamheden beschikken wij over een team vol specialisten. Bij het herstellen van houtrot moet met diverse factoren rekening worden gehouden. Professionele vakkennis, de juiste gereedschappen en professionele materialen zijn hierbij essentieel. 

Last van houtrot? Wij helpen u verder.

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


  Meer weten over houtrot herstellen?

  Bel ons: 0575-540147 of neem contact op.

  Houtrot laten repareren

  Soms kan het voorkomen dat er houtrot ontstaat. Het ontstaan van houtrot kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld door slechte ventilatie, niet goed aangebracht schilderwerk of verweerd schilderwerk. Hierdoor volgt vocht zich waardoor er houtrot ontstaat. Het kan ontstaan in onderdorpels, kozijnen, deuren en andere houten onderdelen. Bij RS Schildersgroep snappen we hoe de waarde van uw houtwerk  en daarmee ook de waarde van uw woning behouden wordt. We hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in houtrot reparaties.

  Onze werkwijze bij houtrot reparatie

  Voordat we beginnen inspecteren we uiterst zorgvuldig al het houtwerk dat uw pand of woning rijk is.  Voordat we kunnen starten met het schilderwerk, wordt allereerst het aangetaste hout verwijdert, belangrijk hierbij is dat het volledig wordt aangepakt tot aan het gezonde hout. Uw woning of pand terugbrengen in de origineel lijkende staat en zorgen voor een vernieuwde en uiterst sterke bescherming. Met vele monumentale panden in ons portfolio en vakspecialisten in ons team, hebben we alle expertise in huis om alle verschillende houtrotproblemen vakkundig te repareren. 

  Al meer dan 19 jaar zijn wij een toonaangevend bedrijf in het aanpakken en herstellen van houtrot in de regio.

  Houtrot herstellen vergt vakmanschap en specialiteit.
  Maak kennis met onze expertise.