"Verduurzamen doormiddel van isolatieglas of heeft u een kapotte of lekke ruit? " RS Schildersgroep helpt u graag verder.

Glas laten zetten door onze specialisten

U kunt bij ons terecht voor enkel glas tot aan isolatieglas. Onze vakspecialisten staan klaar om het glas te plaatsen bij uw woning of (bedrijfs)pand. Isolatieglas zorgt voor een energiezuinigere woning en heeft verschillende vormen met daarbij verschillende isolatiewaarden. Voor elk soort glastoepassing hebben wij een oplossing. 

Wij adviseren u over het soort, de samenstelling en de dikte van het beglazing. Welk type is voor uw woning of gebouw het meest geschikt? Bij de juiste glaskeuze en toepassing stijgt de duurzaamheid, het comfort en de waarde van uw woning. Vanzelfsprekend adviseren en werken we volgens wettelijke voorschriften.

01

Oriëntatie en advies

Welk type beglazing is voor uw woning of gebouw het meest geschikt?

02

Voorstel en offerte

Wij adviseren u over het soort, de samenstelling en de dikte van het beglazing.

03

Glas plaatsen

Tevreden met ons voorstel en kiest u voor zekerheid? Dan komen wij het glas bij u plaatsen.

Meer informatie ontvangen over beglazing?

Vul hieronder uw gegevens in. Wij voorzien u van passend advies met betrekking tot de beglazing van uw woning.


  Bij de juiste glaskeuze en toepassing stijgt het comfort en de waarde van uw woning.

  Meer weten? 0575 - 540 147 of neem contact op.

  Beglazing door onze vakmensen 

  Voor nagenoeg elke glastoepassing staan onze vakspecialisten klaar. Dankzij onze ervaren glaszetters, kunnen wij uw glasopdracht van A tot Z begeleiden.Verder werken wij intensief samen met onze vaste leverancier op het gebied van alle glastoepassingen. 

  Of het nou om een enkele ruit gaat of een compleet renovatieproject, wij helpen u verder. Na het plaatsen van het glas, zorgen wij uiteraard ook voor de juiste schilderafwerking.  

  Benieuwd naar de mogelijkheden van glas?
  Ontvang vrijblijvend advies.