"Dankzij kennis van zaken en ervaring in onze branche garanderen wij kwalitatief resultaat van het onderhouds- en schilderwerk."

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bel ons: 0575 - 540 147 of neem contact op.

Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid

Klanten aan het woord

Voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers: uw wensen als opdrachtgever staan centraal. Maak kennis met de ervaring(en) van andere klanten.

Bent u de volgende tevreden klant? Bekijk reviews op TrustPilot
Ernst de Wit
Ernst de Wit
Mei 7, 2024
Onze ervaring met RS Schildersgroep is positief. Bij onze moest het nieuwe stucwerk en de plafonds worden geschilderd. RS Schildersgroep communiceerde duidelijk en snel. Afspraken werden nagekomen. Ze denken goed mee. Het werk is keurig uitgevoerd. Erwin werkte rustig en netjes. Tussendoor werd de boel aangeveegd achtergelaten. Ik zou RS Schildergroep zondermeer aanbevelen en opnieuw benaderen voor toekomstige klussen.
Renee Gijsberts-Janssen
Renee Gijsberts-Janssen
April 20, 2024
zeer tevreden over de schilders en het schilderwerk van RS schilders aan onze dakkapel en zijgevel april 2024
F.K. Kok
F.K. Kok
Maart 24, 2024
Wij hebben de beide hoogste daklijsten en punten buiten laten schilderen. Daar zaten wat slechte stukken in en die heeft onze schilder Nathaniel vakkundig hersteld. De klus duurde 5 1/2 dag en er is alleen gewerkt bij mooi weer. Fijne schilder en schildersbedrijf en duidelijke afspraken mee te maken.
Manuela Morssink
Manuela Morssink
Maart 4, 2024
Wij hadden een offerte aangevraagd voor nieuw glas. Het is met precisie opgemeten en met kundigheid geplaatst. Het contact met Jordy verliep soepel en vlot, dit was erg prettig. De glaszetter/schilder Bart heeft keurig werk geleverd, alles werd netjes schoon achtergelaten. Bedankt RS Schildersgroep! Tot de volgende klus.
Nina De Lange
Nina De Lange
Februari 16, 2024
Ze gaan snel en vakkundig te werk. Vriendelijke schilders die altijd met je meedenken
Tjeerd de Jong van Duijn
Tjeerd de Jong van Duijn
Januari 16, 2024
Prima bedrijf. Correct, komt afspraken, deskundige medewerkers. Kortom: super tevreden, met name over Bart die de klus heeft geklaard.
Trudy Van der Hoek
Trudy Van der Hoek
Januari 4, 2024
Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk. Prettige en vakkundige schilders, die ook meedenken, naar oplossingen zoeken en flexibel zijn. Gewoon prima!
Anita Koning
Anita Koning
December 2, 2023
Vakkundige schilders met oog voor detail. Toppers zijn het. Ze werken keurig netjes. Niets is ze teveel. Ze stoppen pas als ze zelf ook tevreden zijn met het eindresultaat.
Petra Van de Graaf
Petra Van de Graaf
December 1, 2023
Tom heeft uitstekend schilderwerk geleverd. Vriendelijk persoon, netjes afgewerkt. Tevens goed advies gekregen over de kleur. Ik ben uiterst tevreden.
Geerke Van der Velde
Geerke Van der Velde
Oktober 30, 2023
Prachtig vakwerk aan de binnen- en buitenkant van mijn “oude” jaren 30 woning. Super professioneel, vriendelijke en fijne schilders. Het hele proces liep soepel, erg tevreden. Aanrader!

Uw woning ook professioneel laten schilderen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.